Het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven en geen nieuws meer missen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door hieronder een account aan te vragen op onze website. 

Actueel

 • 11 apr 2018

  Jaarverslag & Jaarplan VAR

  Benieuwd naar de resultaten van vorig jaar en onze plannen voor dit jaar? Neem dan een kijkje in het jaarverslag en jaarplan van de VAR.

  Tijdens het Regionaal Veiligheidsoverleg (RVO) van 9 april 2018 is het jaarplan en het jaarverslag van de Veiligheidsalliantie regio Rotterdam vastgesteld. Het RVO is een overleg van alle burgemeesters uit de politie-eenheid Rotterdam, de politiechef van de Eenheid Rotterdam en de en de hoofdofficier van justitie onder voorzitterschap van de regioburgemeester.

 • 29 mrt 2018

  Nieuwsbrief maart 2018

  De nieuwsbrief is weer uit, met oa het informatie over het Leerhuis Mensenhandel en Mensensmokkel op 9 april 

 • 29 mrt 2018

  Werken bij de VAR

  Door het vertrek van een van onze medewerkers, is er in het kernteam een vacature ontstaan voor de functie van beleidsadviseur voor 24-28 uur per week. Heb je belangstelling voor een boeiende functie in een gemeentegrensoverschrijdende omgeving?

  <

  In eerste instantie gaat het om een periode van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het is een leuke en uitdagende functie en een mooie kans om ervaring op te doen in het regionale veiligheidsveld. Klik hier voor het functieprofiel .  Meer informatie is te verkrijgen bij Peter Groeneveld, Hoofd van de Veiligheidsalliantie regio Rotterdam, tel. 06-10258193 of stuur een mail naar pm.groeneveld1@rotterdam.nl

 • 25 jan 2018

  De nieuwsbrief is weer uit!

  In deze editie weer volop nieuws uit eigen regio en daarbuiten!  Klik hier

   

  Met onder andere aandacht voor best practices uit de regio, nieuws uit het land en alles over de activiteiten van de VAR.

 • 6 dec 2017

  Rapport en handreiking Beke - duiding problematisch groepsgedrag

  Door het wegvallen van de classificatie hinderlijk, overlastgevend en crimineel ontbreekt een herkenbare en uniforme duiding van problematisch groepsgedrag. Beke heeft een advies uitgebracht over een werkbaar en praktisch alternatief.

  In opdracht van het WODC publiceerde Bureau Beke een rapport en een praktische handleiding.