Platform Veilig Ondernemen

Wil je lokale of regionale veiligheidsproblemen die betrekking hebben op veilig ondernemen met partners oppakken? Denk dan eens aan het Platform Veilig Ondernemen.

Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) in de regio Rotterdam helpt ondernemers weerbaar te worden tegen verschillende vormen van criminaliteit. PVO Rotterdam is actief in een deel van de provincie Zuid-Holland en ondersteunt 23 gemeenten en hun (veiligheids)partners. Ze faciliteren de verbinding tussen verschillende organisaties, zoals de politie, gemeenten, brancheorganisaties en natuurlijk de ondernemers zelf. Met de nadruk op effectieve samenwerkingen wil PVO Rotterdam het verschil maken in de strijd tegen criminaliteit en het creëren van een veiliger ondernemersklimaat.

Over het Platform Veilig Ondernemen (PVO)

Aanbod PVO

Het PVO zorgt ervoor dat ondernemers in een veilige omgeving kunnen werken. Door ondernemers bewust te maken van preventieve maatregelen, signalen die kunnen wijzen op criminaliteit en voor te lichten over waar ze terechtkunnen nadat ze slachtoffer zijn geworden, kan er gewerkt worden aan een veiliger klimaat voor ondernemers. De focus ligt op de preventie van verschillende soorten criminaliteit zoals cybercriminaliteit, ondermijning, inbraak en geweld.

PVO Rotterdam biedt advies en ondersteuning op verschillende manieren, zoals:

  • Themabijeenkomsten
  • Weerbaarheidstrainingen
  • Cybersecurityscans
  • Winkelscans
  • Begeleiding bij het behalen van een Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Meer weten over het PVO, hun actuele aanbod en aankomende activiteiten? Bezoek hun website.

Bekijk de website