De website is een volledige make-over ondergaan met de nieuwste en beste functionaliteiten. De agenda op de website biedt een overzicht van alle bijeenkomsten die binnen- en buiten de regio worden georganiseerd. Aanmelden voor kennisbijeenkomsten van de VAR kan ook via deze pagina.

Coming soon....Communities!
Daarnaast introduceren we binnenkort nog een nieuw concept op de website, communities. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om online contact te zoeken met collega’s of mensen die op jouw thema werken en het gesprek aan te gaan en best practices met elkaar te delen. Onze communities zijn bedoeld om te inspireren, te leren en nieuwe connecties te maken. Wat kun je verwachten van een community? - Interactie met mensen die hetzelfde interessegebied hebben. Je kunt deelnemen aan livechats om zo direct met andere leden te communiceren. - Het delen van informatie. Deel je kennis, ervaringen en inzichten met anderen. - Exclusieve inhoud. Soms bieden we exclusieve inhoud aan speciaal voor leden van een community, om zo nog dieper in te gaan op de thema’s.

Feedback?
De website is de afgelopen weken uitvoerig getest. Het kan gebeuren dat functionaliteiten nog niet goed werken, dat er foutjes staan of dat er nieuwe wensen zijn. We horen het graag! Mail naar: veiligheidsalliantie@rotterdam.nl